•  Gratis thuisbezorgd
  •  2 jaar garantie
  •  Hoogste kwaliteit refurbished
  •  30 dagen bedenktijd
  •  Eenvoudig retourneren

Duurzaamheid bij Remarketed

Bij ons bent u in het bezit van de nieuwste technologie en spaart u tegelijkertijd het milieu!

Met Remarketed ervaart u een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding tegen topkwaliteit, alles in de geest van duurzaamheid. Onze refurbished en doorverkochte apparaten besparen tot 50 kg aan CO2-uitstoot in vergelijking met nieuwe apparaten. Dit komt mede doordat nieuwe productie enorme hoeveelheden CO2 uitstoot. Dat besparen we met ons concept en daarmee ontlasten we het milieu. Wist u dat tot 85% van de CO2- uitstoot plaatsvindt tijdens de productie van een nieuw apparaat?

Het opknappen van een enkele smartphone bespaart 14 kilogram grondstoffen en meer dan 50 kilogram uitstoot van broeikasgassen. Dat betekent dat voor een jaar verlengen van de levensduur van een smartphone, we de ecologische voetafdruk kunnen verminderen met bijna 31%.

De circulaire economie is een versterkend en vernieuwd concept dat ervoor moet zorgen dat producten, componenten en materialen te allen tijde het hoogste nut en de hoogste waarde krijgen. De focus ligt op het voorkomen van overmatig afval en dat elk afval een nieuwe hulpbron is. In het proces herdefinieert de circulaire economie bestaande concepten van groei en richt het zich op het creëren van totale sociale voordelen. Sociaal kapitaal bouwt voort op meer economische, natuurlijke en duurzame acties. Daarbij speelt het efficiënter omgaan met bestaande grondstoffen een centrale rol. Dit creëert een nieuwe langetermijnvisie die economische, ecologische en sociale voordelen met zich meebrengt.

Bij Remarketed implementeren we het idee van de circulaire economie door gebruikte apparatuur te recyclen in onze lokale productie. Hierdoor hoeven grondstoffen niet geëxporteerd te worden en krijgt gebruikte apparatuur een tweede kans en blijft deze zo lang mogelijk in de kringloop. Dit verlengt de levensduur van de apparatuur en vermindert de afval.